Showtáncolnak a gyerekek a hegyvidéki akadémián

showtanc tanfolyam

Egészen fiatalok részére indult showtánc tanfolyam a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. Az eddig ismert sportolási lehetőségek mellett ezúttal a zene és a tánc világából kaphatnak ízelítőt a gyerekek a Csaba utcai központban.

Már tanulják az első koreográfiát a néhány hete kezdődött gyermek showtánc képzés növendékei a Budán található Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A szombatonkénti foglalkozásokon Murgács Beatrix tanítja az elsősorban 6 és 14 év közöttieket e látványos táncműfajra.

„Minden óra egy alapos átmozgató bemelegítéssel kezdődik. Azután technikai alapokat tanítok a kicsiknek és elkezdtük elsajátítani az első közös koreográfiánkat is. Lesznek külön kondíciót erősítő órák, amivel kimondottan az izomzatot fejlesztjük majd. ” – árulta el Murgács Beatrix oktató. „Showtánc attól lesz, hogy amikor koreográfiát építünk fel, azzal tulajdonképpen egy történetet táncolunk el. Nagyon fontos, hogy a téma és a karakter, na és persze a gyerekek tehetsége passzoljon. Az összhang is létfontosságú. Ez egy rendkívül szabad stílus, nekem épp emiatt a kedvencem. Sok mindent táncolhatunk benne, beleértve az akrobatikus show elemeket is. Akár egy ugrás vagy egy nagyobb, látványosabb emelés is lehet a része lehet.” – tette hozzá Murgács.

A tanfolyamra jelentkezni a 06 20 339 8019-es telefonszámon, vagy személyesen, a Csaba utca 7/A szám alatt lehet.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print