Remekeltek a juniorok és a gyerekek

felsovarosi logo

Nagyon eredményes hétvégét zártak a Kodolányi-Felsővárosi röplabdázói. A gyerekek bejutottak az országos döntőbe, a juniorok pedig négyből négy mérkőzést nyertek meg.

Hazai környezetben, vagyis a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskolában rendezték az országos gyermek bajnokság utolsó fordulóját a hétvégén. A tét nem volt kicsi: aki jól szerepel, bejut a döntőbe. Nos, remekül teljesítettek a fehérvári gyerekek, ráadásul a lányok és a fiúk is. Kisebb történelmet írva hosszú évek után először fordul elő, hogy a június 3-5. közötti nyíregyházi finálét mindkét nemnél székesfehérvári résztvevővel bonyolítják le.
Fésűs Irén lányai a Vasas, Nagy Róbert fiai a Dabronc mellett kvalifikáltak az országos döntőre.

„Jó ideje nem volt rá példa, hogy mindkét nemben legyen fehérvári érdekeltség az OGYB döntőjében. Ez nagyszerű érzés és egyben remek sportszakmai lehetőség a város röplabdázóinak.” – értékelt Nagy Róbert, a Felsővárosi edzője.

Az NB II-es juniorbajnokság soros fordulójában szombaton és vasárnap is pályára lépett a Felsővárosi DiAngelo. Adler Zoltán edző csapata az első napon három, a másodikon egy győzelmet aratott, mindössze egyetlen elveszített játszmával.

Eredmények (szombat-vasárnap):
Felsővárosi DiAngelo – SZESE Győr 3:0
Felsővárosi DiAngelo – SZTE EHÖK SE Szeged 3:1
Felsővárosi DiAngelo – Egri VSI 3:0
Felsővárosi DiAngelo – ZTE RK 3:0
A csapat tagjai: Földes, Falvai, Gazsi, Damsits, Szőke, Takács, Sziládi, Lengyel. EdzŐ: Adler Zoltán.

Adler Zoltán edző értékelése: „Nagyon jól koncentrált, céltudatos játékkal nyertük mérkőzéseinket szombaton. Köszönhetően a felkészültségünknek, sikerrel vettük a megterhelő meccsek sokaságát. Vasárnap a már fáradtan kezdő csapat nagy akaraterejével tudott győzni.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print