Pecsuvácz Péter a Magyar Röplabda Szövetség új sajtófőnöke

pecsuvacz peter mrsz2015

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvivő Testületének felkérésére Pecsuvácz Péter lett az országos sportági szakszövetség új sajtófőnöke. A jelenleg a Magyar Kempo Szövetség kommunikációs igazgatójaként és a Sport Televízió egyik küzdősport magazinjának szerkesztő-műsorvezetőjeként is dolgozó sportriporter nem ismeretlen a röplabda sportban.

2006 óta számos strandröplabda magazin szerkesztő-műsorvezetője volt, a teremröplabdával Kaposváron, Székesfehérváron és Érden került közelebbi kapcsolatba. Utóbbi két település klubjának sajtófeladatait is ellátja.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy rám gondoltak az MRSZ vezetői döntésük meghozatalánál. A felvázolt menetrend rendkívül sűrű, az időnk pedig nagyon kevés. Ennek ellenére hiszem, hogy Karádi Zoltán újságíró és Muzslay Péter fotóriporter kollégákkal együtt sikerül megoldanunk az előttünk álló akadályokat. Egyelőre szeptember végéig, kiemelten a hazai rendezésű Európa Ligára és a belga-holland szervezésű Európa-bajnoki döntőre vonatkozik az együttműködés,a többit majd meglátjuk” – nyilatkozta az új sajtófőnök.

Pecsuvácz Péter tanulmányait a Kaposvári Egyetemen (kommunikáció és médiatudomány szak), és a Szegedi Tudományegyetem-Budapest Média Intézetében (sportkommunikátor szak) folytatta. Tagja a magyar és a nemzetközi hivatásos sportújságíró szövetségnek. 2014-ben az MSÚSZ Nívódíj pályázatának különdíjával jutalmazta elektronikus sajtó kategóriában.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print