Ötödik lett az Antigravity a budapesti világkupán

Az érdi Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncosai a hétvégén a World Rock and Roll Confederation Világkupán léptek parkettre.

Az Antigravity Girls nagyformációs csapat kiváló teljesítményt nyújtott, a lányok a maximumot hozták ki magukból. A remekül sikerült elődöntőben magas pontszámmal harmadik helyen álló egység végül ötödikként zárta a világkupát.

„A világkupára teljes mértékben fel tudtak készülni a lányok, hiszen több területi verseny, valamint egy országos bajnokság is megelőzte az indulást. Latolgattuk az esélyeket, de hatalmas öröm volt, amikor az elődöntő után a lányok 3. helyen jutottak be a döntőbe. A csapatnak eddig ez volt a legszebb elődöntős eredménye. Sajnos a döntőben a sorsolás nem nekünk kedvezett, és a 7 csapatból elsőként táncoltunk. A lányok felrobbantották a színpadot, én imádtam minden pillanatát a táncnak. Büszke voltam és elégedett. Sajnos a pontok az 5. helyre vittek minket, ami bár a csapat legjobb nemzetközi eredménye eddig, mindenképp szeretnénk rajta javítani a jövőben. ”— értékelt Szécsényi Vanessa, a Masters SE edzője.

Az akrobatikus rock and roll táncversenyzőket három hét múlva újra egy nemzetközi megmérettetés várja, ezúttal Lengyelországban.

Gratulálunk a versenyzőknek és további sok sikert kívánunk!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print