Ódor Lili egymaga hét érmet zsebelt be a Hegyvidék-kupán

IMG 20181208 141118-01

Szinte tarolt a III. Hegyvidék Nyílt Nemzetközi Kempo Kupán Ódor Lili, a házigazda sportegyesület versenyzője. A 16 éves kempós hat aranyéremmel és egy ezüsttel gyarapította éremkollekcióját karácsony előtt.

 

Ódor Lili mellett Ódor Eriknek és Lacza Ábelnek is nagyon kijött a lépés az év utolsó versenyén. Erik öt kategóriába nevezett és valamennyiben elhozta a legjobbnak járó aranyérmet. Kata, fegyveres kata, önvédelem, semi kempo és submission versenyszámban is az ő kezét emelték magasba, a végső győztes kihirdetésekor.

Lacza Ábel is kiemelkedően szerepelt a tizenkettedik kerületi seregszemlén. A Hegyvidék Harcosai talentuma submission, semi és full kempo kategóriában sem talált legyőzőre, továbbá önvédelem technikai számban is összehozott egy második helyezést. A fent említett kempókákon kívül Gebe Marcell, Gillich Sólyom és Szilárdi Olivér nyakába is akasztottak egy-egy arany színű medáliát a szervezők.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia eredményei:
Gebe Marcell 1. hely (submission, 2. hely (semi kempo)
Gillich Sólyom 1. hely (submission), 2. hely (semi kempo)
Halászi Zalán 2. hely (submission, semi kempo)
Lacza Ábel 1. hely (submission, semi kempo, full kempo), 2. hely (önvédelem)
Ódor Erik 1. hely (kata, fegyveres kata, önvédelem, semi kempo, submission)
Ódor Lili 1. hely (fegyv. kata, önvédelem, semi kempo, submission, 2x full kempo), 2. hely (kata)
Szilárdi Olivér 1. hely (submission), 3. hely (semi kempo, kempo kumite)

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia a huszonöt egyéni érmének köszönhetően az összetett csapatrangsorban második helyen végzett.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print