Nemzetközi felkészülési tornával emlékeztünk Horváth Károlyra

Idén is igyekeztünk méltóképpen megemlékezni Horváth Károlyról, a fehérvári röplabdázás néhai támogatójáról. A nevével fémjelzett felkészülési tornán három magyar és egy osztrák csapat lépett pályára.

A házigazda MÁV Előre Foxconn, a Pénzügyőr SE, a TFSE és az osztrák UVC Graz vett részt az egynapos versenyen, amelynek a székesfehérvári VOK Sportcsarnok adott otthont. A nap első összecsapásán a mieink 3-0-ra felülmúlták a TFSE-t, majd a graziak 2-1-re verték a PSE-t. A délután folyamán a Pénzügyőr 2-1-re bizonyult jobbnak a TFSE-nél, míg az elsőségről döntő összecsapáson a Graz nyert 2-1-re a MÁV Előre ellen.

„Az első mérkőzésen örültem, hogy sok fiatal játéklehetőséget kapott. A második találkozón az első szett könnyű behúzása után kicsit lazábbra vettük a játékot, amit a grazi csapat kihasznált, majd át is vette a vezetést és egy felszabadult játékkal fölénk kerekedett, ami az ő győzelmüket eredményezte. Az elmúlt két hét edzőmeccsein is mindig ugyanaz a tanulság, hogy 1-2 szett megnyerése után nem elégedhetünk meg az eredménnyel, mivel a röplabdát nem kettő, hanem három nyert szettre játsszák” — nyilatkozta honlaptunknak Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője.

Eredmények:
MÁV Előre Foxconn – TFSE 3-0
Pénzügyőr SE – Graz 1-2

3. helyért:
Pénzügyőr SE – TFSE 2-1

1. helyért:
MÁV Előre Foxconn – UVC Graz 1-2

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print