Nem kevesebb, mint nyolc alkalommal a dobogón

hhka

Nyolc érmes helynek örülhettek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósai a felcsúti Mikulás kupán. Az évzáró utánpótlásversenyen Lacza Ádám Ilés tanítványai közül a Muzsai-testvérek két-két kategóriában is aranyérmet szereztek.

Jól sikerült a 2013-as esztendő utolsó versenye a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósainak. A Felcsúton rendezett hétvégi Mikulás kupán öt HHKA-sportoló is felállhatott a dobogóra, többen több alkalommal is.

Muzsai Nimród és Muzsai Huba is megnyerte a chikara kurabe és a submission kategóriát, saját súlycsoportjában. Bartha Boglárka stop semi abszolút, míg Di Gennaro Plósz Kinga stop semi versenyszámban lett első.

Lacza Ádám Illés szakosztályvezető: „Teljes mértékben elégedett vagyok a csapat teljesítményével, sokat készültek a sportolók és tisztességgel odatették magukat a versenyen. Kiemelném Muzsai Huba és Muzsai Nimród eredményét, akik kimagaslóan szerepeltek a Mikulás kupán két-két elsőségükkel. Jó évet zártunk, megérdemlik a harcosok a karácsonyi pihenést.”

Eredmények:
Muzsai Huba 1. hely (chikara kurabe és submission)
Muzsai Nimród 1. hely (chikara kurabe és submission)
Bartha Boglárka 1. hely (stop semi abszolút), 2. hely (stop semi)
Di Gennaro Plósz Kinga 1. hely (stop semi)
Kalcsó Virág 2. hely (stop semi)

A Mikulás Kempo Kupán tizenkét egyesület mintegy hetven versenyzője vett részt. A mostani torna is a jövő év áprilisában, Hegyvidéken rendezendő XI. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupára való felkészülés jegyében zajlott.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print