Nem bírtunk a Dággal

3:0-s vereséget szenvedett a MÁV Előre-BERICAP a Dág KSE-től a férfi röplabda NB I Liga alapszakasz szombati mérkőzésén. A találkozó érdekessége volt, hogy semleges helyszínen, Tatán csaptak össze a felek.

Harmadik a negyedikkel nézett farkasszemet a MÁV Előre-BERICAP-Dág KSE bajnokin a férfi röplabda-bajnokság 13. fordulójában, szombaton. Gelencsér Balázs dobogós gárdája szokatlan helyszínen, a tatai Güntner Arénában fogadta a dágiakat. Az első szett nagyon szoros eredményt hozott, végül a vendégek nyertek 25:23-ra. A második játszmában kevésbé alakultak izgalmasan a történések, ezt az etapot 25:18-ra hozta Zirigh Balázs vezetőedző alakulata. A harmadik felvonásban sem tudtak érdemben megújulni Stefanovics Krisztiánék, így 25:21-es sikerrel 3:0-ra győzött a Dág.

Győzelmének köszönhetően a Dág feljött a tabella harmadik helyére, a MÁV pedig visszacsúszott a negyedik pozícióba.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, 13. forduló:
MÁV Előre-BERICAP – Dág KSE 0:3 (-23, -18, -21)
Tata, zárt kapuk. Vezette: Barabás, Mezőffy.
MÁV: Oleksii, Náhol, Neukum, Kholman, Salazar, Kulcsár. Csere: Takács, Szentesi (liberók), Tóth, Stefanovics. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.
Dág: Buzás, Kunert, Kun, Takács, Flachner, Sow. Csere: Kara, Steiner (liberók), Balázs. Vezetőedző: Zirigh Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: “Nagyon nehéz mit mondani a mai találkozó után. Az ellenfél a játék minden elemében fölénk nőtt. Meg sem tudom számolni, mennyi könnyű pontot adtunk nekik: sok rontott nyitás, rengeteg indokolatlanul elütött labda. Halvány árnyékai voltunk önmagunknak. A következő két mérkőzésen megadatik az esély, hogy bebizonyítsuk, milyen sportemberek is vagyunk valójában.”

Zirigh Balázs vezetőedző: “Gratulálok az egész csapatnak, tökéletesen megvalósítottuk, amit kidolgoztunk erre a meccsre! A döntő az volt, hogy igazi csapatként működve, roppant fegyelmezett és stabil játékkal ki tudtuk használni az ellenfél hibáit. Jó úton haladunk célunk elérése felé.”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print