Nehéz első félidő után magabiztos hazai siker

30-24-re nyert a Budai Farkasok-Rév a Szigetszentmiklósi KSK ellen hazai pályán, a férfi kézilabda NB I/B Nyugat alapszakasz 2. fordulójában. A vendégek az első félidőben sokáig vezettek a budaörsi sportcsarnokban, a házigazda azonban felzárkózás után fordított és végül magabiztos győzelmet aratott.

Nem indult jól a hazai bemutatkozás Koi Endre gárdájának, mivel hiába került előnybe a bajnoki legelején, hamar fordítottak a vendégek és sokáig előnyben kézilabdáztak. Az első játékrész hajrájában aztán háromszor is sikerült visszavenni a vezetést, a 14-13-as harmadik alkalom pedig a félidei eredményt is jelentette.

A fordulást követően egyre nagyobb fölénybe kerültek a farkasok, Németh Alex góljával 20-15-nél már öttel mentek a mieink. Ezután érdemi felzárkózásra nem voltak képesek a vendégek, a hazai gárda végül fölényes és magabiztos sikert aratott.

Férfi NB I/B Nyugat alapszakasz 2. forduló:
Budai Farkasok-Rév – Szigetszentmiklósi KSK 30-24 (14-13)
Budaörs, 100 néző. Vezette: Kovács, Mándli.
Budai Farkasok: Torma, Tóth (kapusok), Kecskeméti 5, Benmiloud 1, Oláh 3, Nourelden 2, Valler, Korsós, Boros 1, Németh 10(4), Szövérdffy, Papp 2, Rédai 4, Kovács, Schultheisz, Khalil 2. Vezetőedző: Koi Endre

Koi Endre vezetőedző: “Nagyon örülünk az első hazai győzelemnek, de nagyon nehéz merkőzés volt. A jó védekezésünknek köszönhetően stabil alapot tudtunk biztositani a tamadasainknak.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest