Negyedik lett a Delta röplabdázója a csehországi nemzetközi versenyen

Nemzetközi sikert ért el Tátrai Nikolett, az érdi Delta Röplabda Sportegyesület utánpótlás versenyzője a hétvégén. Az U16-os korosztályú leányzó a gyenesdiási Tóth-Lakits Petra oldalán vett részt a MEVZA strandröplabda tornáján, amelyen a negyedik legjobb párosnak bizonyult a team. Megjegyzendő, hogy a magyar fiatalok idősebb mezőnyben, U18-ban indultak.

Nagyon jól éreztem magam, sokkal többet tanultam a mostani hétvégén, mint eddig bármely másik versenyen. Jóval technikásabban játszottak az ellenfelek Csehországban, mint vártam, és kevesebb fizikai erőt alkalmaztak.” – nyilatkozta Tátrai Nikolett, akinek Dömötör-Mátrai Beáta az edzője. “Partneremet nem ismertem korábban, három hetet tudtunk együtt készülni a Kispesten tartott válogatott edzőtáborban.”

11852225 710153802462799 665529829 o

Az érdi tehetség nyolc éves kora óta röplabdázik. Idén fejezte be az általános iskolát Diósdon. Szeptembertől a érdi Gárdonyi Géza középfokú oktatási intézményben kezdi meg gimnáziumi tanulmányait. Legközelebb az Eötvös Kupán lép homokra az ugyancsak deltás Horváth Réka oldalán, augusztus 21-én.

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest