Négyből hármat nyertünk

170226 nb2 felsovaros mav elore

Az NB II-es férfi röplabda-bajnokság hétvégi fordulójában négy mérkőzésen lépett pályára a Felsőváros MÁV Előre.

A székesfehérvári alakulat három alkalommal győztesen hagyta el a pályát, egyszer viszont alulmaradt a két napon át tartó tornán. A szombati nyitányon az SZTE EHÖK SE ellen 3:0-s vereséget szenvedtek Nagy Bencéék. A nap másik találkozóján, a GLP SE Nyíregyházával szemben azonban 3:2-re sikerült nyerniük. Vasárnap két összecsapás végén is örülhetett a székesfehérvári gárda. Előbb a SZESE Győr, majd a házigazda ZTE RK ellen győztek a fiúk 3:1-re.

„Minden meccsen a kiegyensúlyozott játék mellett voltak kiugró teljesítmények, úgyhogy mondhatjuk, hogy jó úton haladunk a kitűzött célok felé.” – értékelt az együttes edzője, Gazsi Péter.

A csapat tagjai: Csizmadi András, Halász Krisztián, Neukum Gábor, Nagy Bence, Gazsi Péter, Földes Tamás, Gazsi Gerő Zsombor, Damsits László, Takács Milán, Szőke Zoltán, Arató Kristóf, Lengyel Tamás, Nagy Ákos, Sziládi Dominik, Sebők Árpád. Edző: Gazsi Péter.

Eredményeink:
SZTE EHÖK SE – Felsőváros MÁV Előre 3:0
GLP SE Nyiregyháza – Felsőváros MÁV Előre 2:3
SZESE Győr – Felsőváros MÁV Előre 1:3
ZTE RK – Felsőváros MÁV Előre 1:3

A fordulót követően második helyen áll a csoportjában a Felsőváros MÁV Előre.

Vasárnapra is maradt egy remek hír a csapat háza tájáról, ugyanis az ifik Győrben játszottak, ahol kivívták az országos döntőben szereplés jogát.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print