Minden résztvevőnek sikerült a kempo danvizsga

danvizsga resztvevoi

Teljes sikerrel zárult a Magyar Kempo Szövetség danvizsgája, melyet a közelmúltban nyílt Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián tartottak szombaton. Shihan Lovász Gábor, a szövetség alelnöke elégedett volt a mintegy tizenkét órás szellemi és fizikai erőpróbán látottakkal.

Valamennyi résztvevőnek eredményesen zárult a Magyar Kempo Szövetség 2013. évi danvizsgája, melyet a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián tartottak tegnap. Szánthó Béla 3., Kasza Pál és Mészáros Zsolt 2., Németh István és Verók Péter 1. dan fokozatra tett sikeres vizsgát.

A kempósok reggeltől estig szinte folyamatosan küzdöttek, hol egymással, hol saját lelki-fizikai korlátaikkal. A délelőtti, inkább erőnléti feladatok után délután az önvédelem, továbbá a különféle fegyveres és fegyver nélküli küzdelmek vártak a harcművészekre.

„Meglehetősen kemény volt a mai napom, rendesen elfáradtam. A legvége, a két ember elleni küzdelem vette ki a legtöbb erőt belőlem, de jó érzés, hogy sikerült, és, hogy túl vagyunk rajta. Most jöhet a regenerálódás.” – árulta el Mészáros Zsolt, a Magyar Kempo Iskola vezetőedzője.

„A testem nagyon elfáradt a mai nap után, de pszichésen remekül vagyok, mert sikerült levizsgáznom fekete övre. Az elmúlt egy évben mindent alárendeltem a felkészülésnek. Ez valaminek a kezdete, szóval nincs megállás, irány előre!” – vélekedett a vizsga utáni pillanatokban Németh István mester, a Budajenő Kempo Klub vezetőedzője.

{gallery}sigplus/2013_danvizsga{/gallery}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print