Megyeri, Lacza és Baros is bearanyozódott a törökországi kempo világbajnokságon

IMG 4419

 

Remekeltek a hegyvidéki kempósok a Törökországban rendezett kempo világbajnokságon. Összesen nyolc érmet, köztük hat aranyat szereztek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia versenyzői a hétvégén.

 

Lacza Ábel immár másodjára védte meg a tavalyelőtt, szintén a törökországi Antalyában elért aranyérmét semi kempo kategóriában. A 16 év alattiaknál világkupaként számon tartott verseny történetében zsinórban harmadjára állhatott fel a dobogó legfelső fokára Lacza Ábel. A fiatal tehetség kempo kumite versenyszámban is első lett.

 

IMG 5837

 

A felnőttek világbajnokságán Megyeri Szabina és Baros Tamás is nagyon jól szerepelt. Előbbi harcos submission és semi kempo, utóbbi kempo kumite és semi kempo kategóriában ért fel a csúcsra.

Két bronzérmes pozícióval vált teljessé a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia eredménylistája: Bartha Boglárka fegyveres kata és semi kempo versenyszámban állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A HHKA sportolói összesen hat arany és bronz színű medáliával térhettek haza a Fekete-tenger partjáról, mely eredménnyel Lacza Ádám Illés szakosztályvezető nagyon elégedett volt.

Hazánk 31 arany-, 24 ezüst- és 41 bronzérmet szerzett a XII. IKF Kempo Világbajnokságon. A nemzetek közötti csapatverseny összetett rangsorában a világkupán első, a világbajnokságon második lett.

 

IMG 5833

IMG 5836

IMG 5098

IMG 5839

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print