Megvan a csoportmásodik hely!

Győzelemmel zárta a Delta RSE Érd a női NB II-es bajnokságot, így a harmadik helyről előrelépett a másodikra a tabellán.

Szép lezárása volt a vasárnap a 2023/2024-es idénynek. Dömötör-Mátrai Beáta felnőtt alakulata a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület otthonában szerepelt a női NB II alsóházi rájátszásának nyugati csoportjában. A sereghajtó vendégeként a győzelemért szált harcba a Delta, ami össze is jött. Az első szettet 25:15-re, a másodikat 25:13-ra nyerték a tigrisek, ezután viszont egy hullámvölgy következett és 25:23-as sikerével szépített a SzOESE. A negyedik játszmára ismét megrázták magukat a mieink és 25:18-ra hozták az etapot, 3:1-es győzelmat aratva a mérkőzésen.

A siker egyben azt is jelentette, hogy a Delta RSE 14 ponttal zárja a rájátszást és a harmadik helyről feljön a másodikra, megelőzve a Szent Benedek RA II-t.

Női röplabda NB II, rájátszás, alsóház, nyugat
SZoESE – Delta RSE 1:3 (-15, -13, 23, -18)
Delta: Szokolai, Vincze, Kiss B., Kiss D., Bakos, Ürögi. Csere: Kauba, Katona (liberók), Méhn, Cseh. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta: „Az első két szett könnyed játéka után csak a cipőt küldtük a pályára, ami kevésnek bizonyult. A negyedik szettben megráztuk magunkat és visszavettük a kezdeményezést. Örülök, hogy pozitív élménnyel zártuk az NB II-es szezont.”

Kepernyofoto 2024 05 06 16.01.28

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print