Mad Max-siker Szigethalmon

12069005 954101644629243 1257183370362370521 o

Huszonkét egyesület részvételével tartották meg a Szigethalmi Szabadtéri Show Kupát a hétvégén. A tornát a csabdi Max Max Kempo Dojo nyerte, megelőzve a házigazda Dojo Lovászt és a román Aladin Hero Team-et.

Évek óta először nem volt kegyes az időjárás a Szigethalmi Szabadtéri Show Kupához. Az esőnek “hála” tornacsarnokba vonultak a sportolók, és ott mérették meg magukat. A tizenkilencedik alkalommal megrendezett eseményt Fáky László polgármester nyitotta meg.

Idén a Mad Max Kempo Dojo bizonyult a legjobb csapatnak, mögötte a hazai környezetben szerepelt Dojo Lovász SKE, harmadik pozícióban pedig a Romániát képviselő Aladin Hero Team végzett. A győztes klubból került ki a torna legeredményesebb lány versenyzője is, Baljer Roxána személyében.

Végeredmény (1-10. hely):
Max Mad Kempo Dojo Csabdi
Dojo Lovász SKE
Aladin Hero Team
SVSE
Balogh Team SKE
Firewolf
Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
Újfehértói Kempo HSE
Csepeli Pitbullok
Pomáz MyGym

Hanshi Lovász Gábor, a Dojo Lovász SKE vezetője a helyi fogyatékosok nappali intézetének foglalkoztatottjaival tartott kempo bemutatót a versenyen. Érdekesség, hogy a Szigethalmi Szabadtéri Show Kupa szünetében két X-Faktoros, Benji és Krizsma Gwendolin.

Itt letölthető a teljes eredménylista (xls)

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print