Látvány és izgalmak a gyulai WMMAA-fordulón

2015 wmmaa gyula

Vert helyzetből győzelem, feszítés, fojtás – röviden látványos és izgalmas mérkőzéseknek lehettek szemtanúi az MMA Világszövetség magyar bajnokságának 2. fordulójára kilátogatók tegnap.

Telt ház volt szombat este a Gyulai Városi Sportcsarnokban: itt rendezték a Küzdelem Napja elnevezésű gálát, amelyen majdnem harminc meccset láthatott a nagyérdemű. A WMMAA magyar bajnokság 2. fordulójának is otthont adó eseményen nem lehetett panasz a párharcokra. A -71 kg-os súlykategóriában például Miczura Róbert (Fuji Total Fight Team Kétegyháza) úgy kényszerítette feladásra ellenfelét a 2×5 percesre tervezett döntő utolsó minutumában, hogy addig az ellenfele, Kállay Roland (MMA Team Szolnok) volt hatalmas fölényben.

2015 wmmaa gyula2

Székács Ádám meccsein sem lehetett unatkozni: a Szegedi Tudományegyetem EHÖK küzdősport-szakosztályának sportolója Hankó Jánoson (Csepeli Pitbullok) feszítéssel, Egeresi Gergőn (Fuji Total Fight Team Kétegyháza) pedig fojtással túljutva nyert a -65 kg-osok mezőnyében.

A versenysorozat 1. fordulóját Százhalombattán rendezték március elején. A mostani, gyulai selejtezőt követően nyáron döntőznek az MMA-sok Budapesten. Cél a válogatottba kerülés, és hazánk képviselete a szeptemberi, bukaresti Európa-bajnokságon, és a novemberi, prágai világbajnokságon.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print