Külföldi és hazai tornán is harcba szálltak a Dunaharaszti Kempo SE sportolói

dunaharaszti2

Két küzdősport viadalon is részt vettek a dunaharaszti kempósok a közelmúltban. A horvátországi Nasicében K-1 és MMA, Pápán pedig ketrecharc gálán mérték össze tudásukat Felföldi „Hegylakó” Szabolcs tanítványai.

A Ronin Gracie Barra Brazil Jiu-Jitsu Egyesület által szervezett pápai viadalra az utolsó pillanatban, beugróként érkeztek a haraszti kempósok, ahol felemás mérleggel zártak. Tánczos Gábornak nem sikerült nyertesen elhagynia a ketrecet, nem úgy Soós Tibornak, aki a gála egyik legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapásán kiütéssel győzött Beéri Balázs ellen. A torna kronológiájához tartozik, hogy a harasztiak versenyzőjét, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia MMA-trénerét, Szombat Patrikot kihívta a házigazda klub egyik harcosa. Bodor Hunor és Szombat Patrik csatájára várhatóan augusztusban kerül sor.

 

dunaharaszti1A horvátországi Nasicében három kempós vett részt azon a nemzetközi K-1 és MMA viadalon, melyen a hazaiakon túl bosnyákok, szerbek, szlovének, és természetesen a mieink küzdöttek. Tánczos Gábor tisztesen helytállva, jól bunyózva maradt alul, Hamodi Omar pedig egy mérkőzés eleji sérülésnek köszönhetően feladásra kényszerült. László Tamás révén azonban győztes meccset is abszolvált a magyar team: az idei kempo vb-t is megjárt László Zsolt testvére vesztes helyzetből állt fel, s végül egy jól kivitelezett fojtással megnyerte a mérkőzését.

Felföldi Szabolcs edző: „A pápai versenyre az utolsó pillanatban ugrottunk be, nem volt időnk külön készülni rá. Ennek ellenére szerintem nem okoztunk csalódást. Szombat Patrikot a helyi Bodor Hunor ráadásul kihívta, így újabb feladat áll előttünk. A horvát versenyt illetően elégedett vagyok, jól bunyóztunk. Omar sérülése sajnálatos, de erre nem lehetett felkészülni előre.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print