Közel százötven versenyző a kempo utánpótlás kupán

1956664 644767925581698 493479479 o

Három nemzet huszonnégy sportegyesülete vett részt a IV. Szigethalmi Utánpótlás Kupán. A torna a kezdő szintű harcművészeknek adott lehetőséget tudásuk és erejük összemérésére.

Kinőtte korábbi helyszínét, így idén először a tököli sportcsarnokban rendezték meg az immár negyedik alkalommal életre hívott Szigethalmi Utánpótlás Kupát. Ezen a kempo verseny azon sportolók adhattak tanúbizonyságot tudásukról, akik viszonylag rövid ideje űzik ezt a harcművészetet. A versenyre három ország huszonnégy klubja nevezett, az indulói létszám mintegy százötven fő volt.

A szigethalmi up kupát a Dojo Lovász nyerte, megelőzve a Felcsúti Fehér Tigriseket és a Bősi Kempo Klubot.

A torna végeredménye:
1. Dojo Lovász SKE
2. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
3. Bősi Kempo Klub (Szlovákia)
4. Óbudai Jitsu Kai Kan SE
5. Aladin Hero Team (Románia)
6. DHKSE
7. Herceghalmi Kempo Dojo SE
8. Dorogi Kempo Karate SE
9. Jász Kempo Karate Klub
10. Budakeszi Kempo Iskola

A legeredményesebb női versenyző címet Baljer Roxána (Felcsúti Fehér Tigrisek) érdemelte ki. Ugyanebben a kategóriában a férfiaknál Szitás Krisztián (Dojo Lovász) lett a legsikeresebb.

“Az utánpótlás kupát évről évre azért rendezik meg, hogy a kezdő sportolóknak – korosztálytól független – versenyzési lehetőséget biztosítson a Magyar Kempo Szövetség. A rutinszerzés és önbizalom növelés a legfőbb célja a tornának, ezért kiemelten fontos részét képezi a szervezet éves versenynaptárának” – értékelt Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke.

Mint ismert, a Magyar Kempo Szövetség 2014. április 24-26. között, Budapesten rendezi a XI. IKF Kempo Világbajnokságot, melyre a magyar válogatott tagjai javában készülnek.

TELJES EREDMÉNYLISTA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest