Stábunk is forgatott a hétvégi kempo világkupán és MMA-bajnokságon

forgatas wmmaa pecsu

Péntektől vasárnapig rendezték Százhalombattán a XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupát, valamint a WMMAA-bajnokság 1. fordulóját. Hat ország több mint négyszáz versenyzője indult a megmérettetésen, amelyről természetesen a Pecsu Press stábja sem hiányozhatott. A torna vasárnapi történéseinek legemlékezetesebb pillanatai láthatóak lesznek a Sport TV Fightpont Küzdősport Magazinjában, méghozzá március 20-tól.

bartha boglarka fegyveres kata kempo vilagkupa

Az idei rendezvény több szempontból is beírta magát a „sportág” történelemkönyvébe. A pénteki nyitóünnepségen 7. dan fokozatot adományoztak a magyarországi kempo stílusok vezetői Várszegi Rudolf mesternek, a kempo harcművészet meghonosításában végzett kimagasló munkájáért.

varszegi rudolf hetedik danos kempo mester

Szombaton a verseny történetében először, rekordot felállítva több mint hatszáz meccset bonyolítottak le a Százhalombattai Városi Sportcsarnokban felállított hat tatamin. 

kempo vilagkupa csoportkep

Először rendeznek hazánkban az MMA Világszövetség által jegyzett, hivatalos MMA Magyar Bajnokságot 2015-ben, melynek első fordulóját a világkupával azonos időben és helyen tartották. Az érdeklődők nem panaszkodhattak: volt látvány, izgalom és kemény, férfias küzdelmek.

wmmaa szazhalombatta

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print