Javában tart női csapatunk felkészülése az új idényre

Három edzőmeccsen vannak túl a székesfehérvári röplabdás lányok, azonban a mérkőzések most sem állnak le. Az idény első összecsapása a MÁV Előrének a Diósgyőri VTK-val volt, ezt követte az UTE csapata. A legutóbbi megmérettetést egy lengyel együttes, a Bialski Klub Sportowy ellen játszotta a MÁV Előre Foxconn.

„A lányok nagyon szorgalmasak és elszántak. Napról napra, meccsről meccsre látható rajtuk a fejlődés. Mindhárom összecsapás valamilyen szempontból más volt, azonban mi igyekeztünk az összesen a maximumot nyújtani és összeszedetten játszani. Büszke vagyok a lányokra, szép teljesítményt nyújtottak. Véleményem szerint kezdenek egyre jobban együttműködni, csapatként dolgozni, összekovácsolódni. Tisztában vagyunk vele, hogy min kell még javítanunk, dolgozunk rajta, és megyünk tovább előre a következő meccsekre.” – nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője. 

A következő gyakorló mérkőzésekre az előttünk álló hétvége folyamán kerül sor a székesfehérvári Videoton Oktatási Központban. Az újabb nemzetközi tornán német és magyar együttesek lépnek pályára egymás ellen péntektől vasárnapig. A házigazda MÁV Előre Foxconn mellett a magyar bajnoki címvédő Vasas, valamint a német Rote Raben Vilsbiburg méretteti meg magát.

A hétvégi program:
2023. 09. 15., péntek: 19:30 MÁV Előre Foxconn – Rote Raben Vilsbiburg
2023. 09. 16., szombat 16:00: Rote Raben Vilsbiburg – Vasas SC
2023. 09. 17., vasárnap 15:00: MÁV Előre Foxconn – Vasas SC

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print