Idegenbeli kupameccsel nyitjuk az évet

A karácsonyi és újévi ünnepi időszak alatt sem állt meg az élet klubunknál, csapataink folyamatosan készültek és készülnek az idény folytatására. 2023-ban elsőként a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján érdekelt MÁV Előre SC-Foxconn lép pályára.

Dávid Zoltán alakulata a címvédő Pénzügyőr SE vendége lesz szombaton. Az oda-visszavágós kupacsata első, székesfehérvári felvonásán három szettben nyert a PSE, így előnyből várhatja a mostani folytatást. Ahogy arról már beszámoltunk oldalunkon, a legutóbbi mérkőzés óta a MÁV Előréből távozott Kulcsár Adrián és Balázs Bálint – akiknek ezúton is további sok sikert kívánunk pályafutásukhoz -, azonban érkezett a holland szuperkupában az előző szezonban élen végző, magyar válogatott Pesti Marcell és a szintén a legutóbbi szezonban a MAFC színeiben bajnoki bronzérmes Eke Péter. Mindketten először lépnek pályára tétmérkőzésen a MÁV Előre SC-Foxconn mezében.

„Nagyon bízom benne, hogy jó eredményt tudunk elérni a Pénzügyőrrel szemben. Még össze kell szoknia a csapatnak, de úgy gondolom, így is meglepetést okozhatunk. Tudom, hogy mindenki százszázalékosan mindent bele fog adni a mérkőzésbe!” – árulta el előzetes várakozásait a feladó-átló Pesti Marcell.

2023. január 7., 18:00, Pénzügyőr Sportcsarnok, Budapest
Férfi Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó
Pénzügyőr SE – MÁV Előre SC-Foxconn

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás IDE érhető el.

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print