Huszonkét hegyvidéki érem Budakeszin

Taroltak a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia harcművészei a negyedik alkalommal megtartott Budakeszi Kempo Kupán. A világbajnokság utáni első hazai versenyen a HHKA a csapatok között harmadik lett.

Ódor Lili egymaga hat érmet gyűjtött a májusi magyar bajnoki fordulón, amelyen minden kategóriában, amiben elindult, dobogóig jutott. Fegyveres formagyakorlatban, valamint submission, semi kempo és full kempo versenyszámokban végigverte a mezőnyt, senki sem tudta megállítani. Formagyakorlatban és önvédelemben pedig második helyen zárt.

Lacza Ábel sem aprózta el tudását és teljesítményét: submission, semi kempo és full kempo kategóriákban is maga mögé utasította minden vetélytársát, így triplázásnak örülhetett Budakeszin.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia eredményei:
Ódor Lili 1. hely (fegyveres kata, submission, semi kempo, full kempo), 2. hely (kata, önvédelem)
Lacza Ábel 1. hely (submission, semi kempo, full kempo)
Kockás Dávid 1. hely (submission, full kempo), 2. hely (semi kempo)
Alföldi István 1. hely (submission, full kempo)
Ódor Erik 1. hely (kata), 2. hely (fegyveres kata, önvédelem, semi kempo)
Karácsonyi Krisztián 1. hely (submission)
Halász Mia 2. hely (kata, submission, semi kempo)

A hét hegyvidéki kempóka által összehozott tizenhárom arany- és kilenc ezüstérem az egyesületet is a legjobbak közé juttatta a csapatversenyben. A HHKA az első Firewolf és a második Újfehértó mögött harmadik lett a IV. Budakeszi Kempo Kupán. A harcosok június 23-án, a Lupa-tónál mérettetik meg magukat legközelebb, chikara kurabe versenyen.

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print