Holnap este a Kecskemétet fogadjuk

Kedd esete megkezdi negyeddöntős szereplését a MÁV Előre SC-Foxconn a férfi röplabda Extraligában. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első felvonását Székesfehérváron rendezik.

Az idei pontvadászat alapszakaszában, mindkét alkalommal a kecskemétiek nyertek, de a székesfehérvári és a kecskeméti bajnokin is csupán az ötödik szettben dőlt el a győzelem sorsa. A középszakaszban, a MÁV Előre a felsőházban volt érdekelt, ahol három-három sikerrel és vereséggel harmadik helyen zárt. A KRC az alsóházban, ugyancsak 3/3-as mérleggel lett második. A két csapat mostani párharcra a legjobb nyolc között zajlik, a győztes pedig bejut az elődöntőbe.

„Szerintem fizikálisan az egyik legjobb csapat vagyunk. Úgy gondolom, hogy az erővel semmi gond nem lesz. Úgy veszem észre, hogy mindenki kezdi felfogni, mi is a tétje ennek a párharcnak és a csapat minden egyes tagja próbál 120%-ot nyújtani az edzéseken, amik jó hangulatban telnek napról napra. Tudom, hogy mindenki készen áll a bajnokság hátralevő részére” – nyilatkozta Pesti Marcell, a MÁV Előre SC-Foxconn magyar válogatott röplabdázója.

2023. 03. 14., kedd, 19:00, Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ
Férfi röplabda Extraliga negyeddöntő, 1. mérkőzés
MÁV Előre SC-Foxconn – Kecskeméti RC

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás ITT érhető el.

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

(Fotó: archív)

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print