Heti röplabda panoráma (2024. március 18-i hét)

Delta-sikerektől volt hangos Tatabánya és Mosonmagyaróvár is a hétvégén.

Március 23., szombat
Női U17, II. osztály, nyugat, középszakasz, Tatabánya
BDSE – Delta RSE 2–3
Delta RSE – TRSE 3–0
Delta: Méhn, Szász, Baumann, Czuppon, Bódi, Kiss B., Ürögi, Gábor, Sándor, Fodróczy, Tóth, Kauba. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Mindkét meccset sikerült megnyerni, de a Budaörs ellen az első szett könnyed játéka után mintha elfelejtettünk volna röplabdázni. A harmadikban jól indultunk, de izgalmassá tettük a végét, kicsit nehezen sikerült a végét behozni, de összejött. Nagyon hullámzó volt egész meccsen a teljesítményünk, a szív diadalának mondanám a végső győzelmet! A Tatabánya ellen már határozottan és magabiztosabban röplabdáztunk és örültem neki, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni!”

Március 24., vasárnap 
Női U13, III. osztály, nyugat `B`, középszakasz, Mosonmagyaróvár
MTE 1904 – Delta RSE 0–3
Delta RSE – TRSE Zöld 2–1
Delta: Dávid, Somorácz, Buda, Urbán, Mészáros, Szász, Juhos, Nagy, Koszta, Szabó Z., Szabó L., Kömives. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „ Nagyon jól szerváltunk és a hálónál a blokkok is hatásosak voltak. Örültem, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani!”

Női U17, IV. osztály, Észak-Dunántúl, Ezüst, Érd
Delta RSE U17B – TRSE Kék 0–3
UNI Győr – SZESE – B – Delta RSE U17B 3–0
Delta RSE U17B – VESC Fehér 0–3
Delta: Horváth, Kardos, Hajszán, Nagy, Hangácsi, Kőrösi, Bogó, Csecsődi, Szabó, Petrovics. Vezetőedző: Lukács László.
Lukács László vezetőedző: „A Delta U17B sok hiányzóval, sérült csapatkapitánnyal és liberóval vágott neki a fordulónak. Az eredmények alapján annak ellenére, hogy mindegyik mérkőzésünket elveszítettük, büszkén mondhatom, hogy helytálltunk a nálunk tapasztaltabb csapatok ellen. Mindenki pályára lépett, megtapasztaltuk a versenyzés izgalmait és nyitásfogadásban, támadás előkészítésben jól szerepeltünk. Folytatjuk a megkezdett utat! A csapatunk legjobbja Petrovics Lilla volt. Gratulálok a lányoknak!”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print