Heti röplabda panoráma (2024. február 26-i hét)

Bravúros fölénnyel aratott győzelmet hazai pályán az NB II-es csapatunk a Röpisuli felett.

Március 02., szombat
Női U12, II. osztály, nyugat, középszakasz, Budaörs
BDSE – Delta RSE Narancs 3–0
Delta RSE Narancs – MÁV Előre Kék 0–3
Delta: Kudomrák, Majoros, Van Ditshuizen, Losonci, Orbán, Hegymegi-Barakonyi, Kutas. Vezetőedző: Sándor Péter.
Sándor Péter vezetőedző: „Csoportunk két legerősebb csapata ellen, erősen tartalékos összeállításban játszottunk. A Budaörs magassági fölényét használta ki ellenünk. Jól tudtak a háló fölött játszani, mi nem tudtuk kivédekezni a támadásaikat. A MÁV Előre jóval előttünk jár technikai tudásban és taktikai felkészültségben is. Játékosaink tudásuknak kb. 30-40 %-át nyújtották. Lányaink minden igyekezetük ellenére nem tudták megszorítani az ellenfeleket. Játéktapasztalatnak jó volt. Egy kivételével minden játszmában kijöttünk a 10-ből! Ez a két mérkőzés rávilágított, miben kell még javulnunk.”

Női Nemzeti bajnokság, II. osztály, nyugat, rájátszás, Érd
Delta RSE – Röpisuli SE 3–0
Delta: Szokolai, Dömötör, Fodor, Kiss D., Kiss B., Bódi, Bakos, Ürögi, Maczkó, Szilvássy, Tóth, Kauba. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „A mai győzelmen túl az önfeledt jó játéknak és csapategységnek örülök a legjobban! Gratulálok a csapatomnak!”

Március 03., vasárnap 
Női U12, I. osztály, középszakasz, Budapest
Delta Fekete – BRSE-Fehér 2–1
UTE U12 Lila – Delta Fekete 3–0
Delta: Urbán, Szász, Nagy, Koszta, Horváth, Dávid, Kömives, Szilágyi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Szépen játszottunk az első szettben. A másodikban kicsit kiengedtünk, sok nyitást rontottunk és pontatlanul rakosgattuk a labdákat, így kicsi különbséggel, de elúszott a szett. A harmadikra megtaláltuk a nyitásunkat, amivel nyerni tudtunk!”

Női U15, I. osztály, középszakasz, Érd
Delta RSE – Dabronc 2–3
BRSE-Kék – Delta RSE 3–0
Delta: Nagy, Pálházi, Szász, Baumann, Dömötör, Czuppon, Dozet, Gábor, Sándor, Bánrévi-Bíró, Fodróczy, Tóth, Kozma. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita.
Hopkáné Wolf Rita vezetőedző: Összességében nagyot játszottak a lányok. Az első két szett borzasztó szoros volt, szinte egy teljes meccsnek felelt meg és ezért nagyon elfáradtunk. Sajnos nem maradt erő és fej a mérkőzés befejezéséhez.” 

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print