Heti röplabda panoráma (2024. április 15-i hét)

Küzdésből jelesre vizsgáztak NB II-es röplabdázóink Ajkán és újabb győzelmet arattak a rájátszásban. U12-eseink szintén eredményesen szerepeltek a hétvégén, mint ahogy a Budapest-bajnokságban pályára lépett együttesünk is.

Április 17., szerda
Női Budapest-bajnokság, I. osztály, Budapest 
Delta RSE – MAFC-Bercsényi 3–2
Delta: Juhos, Guóth-Nagy, Leirer, Kiss, Ehmann, Várhegyi, Muhi, Horváth.

Április 20., szombat
Női U12, I. osztály, középszakasz
Vasas SC U12 Piros – Delta Fekete 1–2
Delta Fekete – BRSE – Pink 3–0
Delta: Urbán, Szász, Nagy, Somorácz, Koszta, Horváth, Dávid, Kömives. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Először túl kicsinek bizonyult a pálya és attól való félelmükben, hogy túl ütik a labdát, többször belehibáztunk és sok nyitást is rontottunk. A második mérkőzésre éreztünk rá a pályaméretekre és játszottunk pontosabban.”

Női U15, I. osztály, középszakasz, Budapest
Vasas SC Piros – Delta RSE 3–0
Delta RSE – BRSE-Fehér 3–2
Delta: Kozma, Szász, Baumann, Dömötör, Boros, Dozet, Gábor, Izmendi, Sándor, Fodróczy, Tóth, Simon. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita.
Hopkáné Wolf Rita: Azt kértem a lányoktól, hogy ne féljenek a Vasastól, hanem játszanak egy jót! Hát ez az első szettben nagyon nem úgy alakult; sok nyitásfogadási és még mindig saját hibát vétettünk. A 2., 3. szettben azért egy kicsit összeszedettebbek voltunk! A második mérkőzésen, a harmadik szettig nagyon szépen, összeszedetten haladtunk előre, aztán megint nem figyeltünk oda, saját hibák sokasága jött, és azt vettük észre, hogy az ellenfél kiegyenlített. Nagyon örülök, hogy egy igazi Csapatként, egymást segítve megnyertük a mérkőzést! Ha egy húzóember elfáradt, egy másik vette át a szerepét, és vitte magával a többieket!

Április 21., vasárnap 
Női U12, II. osztály, Nyugat, középszakasz, Érd
Delta RSE Narancs – TRSE Zöld
Győri DRC Pink U12 – Delta RSE Narancs

Női Nemzeti bajnokság, II. osztály, Alsóház, Nyugat, rájátszás, Ajka 
Röpisuli SE – Delta RSE 2–3
Delta: Szokolai, Dömötör, Kiss D., Kiss B., Bódi, Riedl, Bakos, Ürögi, Cseh, Kauba, Tóth. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Az első szettben szép, határozott játékot mutatott a csapat, majd a 2., 3. szettben mintha elfelejtettünk volna röplabdázni. A 4. játszmában újra magunkra találtunk és onnan már végig mi irányítottunk!”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print