Heti röplabda panoráma (2024. 04. 29-i hét)

NB II-es csapatunk megszerezte a második pozíciót saját csoportjában, míg U12-es lányaink bejutottak az országos hatos döntőbe.

május 2., péntek
Női Budapest-bajnokság, I. osztály, Budapest
BEAC – Delta RSE 3-2
Delta: Juhos, Guóth-Nagy, Leirer, Kiss, Ehmann, Horváth, Muhi, Zöld. Vezetődző: Puentes Rivery Yuliel.

május 3., szombat
Női U12 I. osztály, középszakasz, Érd, Bolyai iskola
Delta RSE fekete – NDRC-Piros 0-3
BRSE kék – Delta RSE fekete 1-2
Delta: Urbán, Szász, Nagy, Koszta, Horváth, Dávid, Mészáros, Kömives. Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta: „A Nagybajom ellen, a 3-0-s vereség ellenére nagyon szoros mérkőzést játszottunk. Sok nyitó hibánk volt és döntő pillanatokban alap érintésekben hibáztunk. A Békéscsaba kék elleni mérkőzés is szoros eredményt hozott, de a végén mi örülhettünk. Az első osztály közép szakaszában ötödik helyen végeztünk, így bejutottunk a május végi hatos döntőbe. Sok dolgon kell még csiszolnunk, de a mai nap még az eredménynek örülünk.”

U12 Országos Kismini Bajnokság, II. osztály, nyugat, középszakasz, Érd, Bolyai iskola
Delta RSE narancs – Vasas SC U12 kék 0-3
BVSC Zugló – Delta RSE narancs 3-0
Delta: Kudomrák, Van Ditshuizen, Losonci, Orbán, Hegymegi-Barakonyi, Kutas, Juhos, Cserny. Vezetőedző: Sándor Péter.
Sándor Péter: „Az U12 narancs csapatunk ma mindkét mérkőzésén mélyen tudása alatt játszott. A sok egyéni hiba és az összjáték  hiánya miatt veszítettünk. De még az út elején járunk. Hajrá Delta!”

május 4., vasárnap
Női U15 Országos Bajnokság, I. osztály, középszakasz, Érd, Bolyai iskola
Delta RSE – BRSE kék 0-3
Dabronc – Delta RSE 3-0
Delta: Nagy, Pálházi, Szász, baumann, Dömötör, Dozet, Gábor, Izmendi, Sándor, Bánrévi-Bíró, Fodróczy, Tóth, Kozma. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita.
Hopkáné Wolf Rita: „Nagyon szépen kezdtünk a BRSE ellen. Azt gondoltam, rendben leszünk, de sajnos elkezdtünk sok saját hibát véteni. Sokkal bátrabban kellene játszani és elhinni magunkról, mire vagyunk képesek! Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen simán elveszítjük a második mérkőzést. Olyan szép dolgokat tudunk csinálni. Sokkal jobban kellene odafigyelni arra, amit mondok! Nyitásfogadás, illetve mezőnyvédekezés nyújtott lábbal és nulla mozgással, odafigyeléssel nem megy sajnos!

Női NB II Alsóház, nyugat, rájátszás
SZoESE – Delta RSE 1:3 (-15, -13, 23, -18)
Delta: Szokolai, Vincze, Kiss B., Kiss D., Bakos, Ürögi. Csere: Kauba, Katona (liberók), Méhn, Cseh. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta: „Az első két szett könnyed játéka után csak a cipőt küldtük a pályára, ami kevésnek bizonyult. A negyedik szettben megráztuk magunkat és visszavettük a kezdeményezést. Örülök, hogy pozitív élménnyel zártuk az NB II-es szezont.”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print