Heti röplabda panoráma (2024. 03. 04-i hét)

U13-asaink mindkét mérkőzésüket megnyerték a hétvégén, de U17-eseinknek is volt okuk örömre.

Március 06., szerda
Női Budapest-bajnokság, I. osztály, Budapest 
Delta RSE – Emebericus SE 1–3
Delta: Juhos, Guóth-Nagy, Leirer, Kiss, Ehmann, Muhi, Dénes. 

Március 09., szombat
Női U17, II. osztály, nyugat, középszakasz, Érd
Delta RSE – SZBRA II 3–0
KASI U17 – Delta RSE 3–1
Delta: Méhn, Czuppon, Bódi, Kiss, Ürögi, Gábor, Sándor, Fodróczy, Tóth, Kauba. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta. 
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „A Balatonfüred ellen nem hibátlanul, de egységes csapatként tudtunk játszani. A második szett nagy előnyű vezetését a Füred ledolgozta, sőt fordítani is tudott, de az utolsó pontoknál összeszedte magát a csapat és sikerült győztesen befejezni a szettet. A harmadik játékrészben pedig már minden úgy alakult, ahogy mi akartuk! A Kaposváriak ellen nagyon jó, határozott játékkal indítottunk és szépen hoztuk is az első szettet. A következő szettekben viszont már mindig csak zárkózni tudtunk. Küzdöttek a lányok, de ma a Kaposvár jobb volt.”

Március 10., vasárnap 
Női U13, III. osztály, nyugat `B`, középszakasz, Budapest
Emericus U13 Zöld – Delta RSE 1–2
Delta RSE – UNI Győr – SZESE 2–1
Delta: Dávid, Horváth, Somorácz, Buda, Urbán, Juhos, Nagy, Koszta, Szabó, Csontos, Kömives. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.  
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Az Emericus ellen jól kezdtünk, de a szett felétől sok butaságot csináltunk, így az Emericus szerezte meg a vezetést. A második szettben ugyan sok nyitásrontással nehezítettük a saját dolgunkat, de végül is sikerült kiegyenlíteni. A harmadik játékrészben pedig már határozott játékot mutattunk végig és így 2-1-re összehoztuk a győzelmet. A Győr ellen a második szettben folytatódtak a rossz nyitások ezért az a szett elúszott, de az első és harmadik játékrészben végig mi irányítottunk, így ez a mérkőzés is 2-1 lett a mi javunkra. Pihenő van a mostani hétvégén ennek a korosztálynak, majd jövő hétvégén teljes erővel folytatjuk!.”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print