Heti röplabda panoráma (2024. 02. 12-i hét)

Öt csapatunk is pályára lépett az elmúlt hét folyamán.

Február 14., szerda
Női Budapest-bajnokság, I. osztály, Budapest 
Delta RSE – PSE 0–3 
Delta: Juhos, Guóth-Nagy, Leirer, Kiss, Ehmann, Horváth, Zöld.

Február 17., szombat
Női U15, I. osztály, középszakasz, Érd
Delta RSE – UTE U 15 Lila 0–3
Gödöllői RC U15 I – Delta RSE 3–0
Delta: Pálházi, Szász, Baumann, Dömötör, Simon, Boros, Dozet, Gábor, Sándor, Tóth, Kozma, Bánrévi-Bíró. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita.
Hopkáné Wolf Rita: „Összességében elégedett vagyok a játékkal, sokat léptünk előre. A betegségekkel, sérülésekkel, utazásokkal sajnos nem tudunk mit kezdeni. Megint sok volt a nyitásrontás. Jobban kell koncentrálni. Amíg a saját hibákat nem vesszük ki a játékból, főleg ilyen mennyiségben, addig nincs esélyünk nyerni.“

Női Nemzeti bajnokság, II. osztály, rájátszás, Balatonfüred
SZBRA II. – Delta RSE 3–0 
Delta: Szokolai, Kiss D., Bódi, Kiss B., Bakos, Ürögi, Riedl, Méhn, Katona. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
Dömötör-Mátrai Beáta: „A vereség ellenére elégedett vagyok a lányokkal. Sajnos a 20 pont fölötti játékban a buta hibák megbosszulták magukat.“

Február 18., vasárnap 
Női U12, I. osztály, középszakasz, Szombathely
SZOSI A – Delta Fekete 2-1
Delta Fekete – MTK Budapest 3-0
Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Sajnos a Szombathely ellen nagyon sok nyitást rontottunk, ami megbosszulta magát. A második szettben etalon játékot játszottunk, ami a harmadik közepéig meg is maradt, de utána nem ment a koncentrálás és sajnos a Szombathely húzta be a harmadik szettet. Az MTK ellen esélyes módjára játszottunk és egy szép 3-0-s győzelemmel zártuk a napot.”

Női U12, II. osztály, nyugat, középszakasz, Érd
Delta RSE Narancs – CSRC U12 Fiú 0-3
PTE-PEAC – Delta RSE Narancs 1-2
Sándor Péter: „A Csepel ellen lányaink teljesen indokolatlanul megijedtek attól, hogy fiúk ellen kell játszaniuk. Tudásuknak még a felét sem nyújtották, így nem csoda, hogy 3:0-ra kikaptak a felszabadultan játszó fiúktól. Használt az eligazítás, és a második mérkőzésén jó játékkal megverték játékosaink a PEAC csapatát. Nagyot küzdöttek a lányok, többen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak! Főként nyitásban és fogadásban javultak fel. Jogosan örültek a győzelemnek és hasznos versenyzési tapasztalatot szereztek! Gratulálok minden játékosnak!”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print