Hét kempós arany Újfehértón

hhka

Remekül szerepeltek a hegyvidéki harcművészek a szombati kempo országos bajnokságon. A kelet-magyarországi tornán heten állhattak fel a dobogó tetejére.

A hegyvidéki Lacza Ábel a gyerek, Sztyéhlik Richárd pedig a felnőtt mezőnyben remekelt a II. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértói Kempo Kupán, a hétvégén. Mindketten saját korosztályuk legjobbjai lettek a tornán, teljesítményüket különdíjjal jutalmazták a szervezők.

karacsonyiszemben

Lacza Ábel mind a négy küzdelmi kategóriában, amiben elindult, nyert. Light és semi contact, kempo kumite és submission versenyszámban is felállhatott a dobogó tetejére. Sztyéhlik Richárd a full kempo és a semi contact számokat tudta megnyerni, submission és light contact kategóriákban pedig ezüstérmes lett.

Barna József light contact-ban győzedelmeskedett, Karácsonyi Dávid ezüstérmes lett semi contact-ban, míg Gebe Marcell light-ban második, semi-ben harmadik helyen zárt.

sztyehlikfelul

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia eredményei:
Lacza Ábel (1. hely, light contact, semi contact, kempo kumite, submission)
Sztyéhlik Richárd (1. hely full kempo és semi contact; 2. hely submission és light contact)
Barna József (1. hely, light contact)
Gebe Marcell (2. hely, light contact; 3. hely, semi contact)
Karácsonyi Dávid (2. hely, semi contact)

laczadobogo tetejen

A II. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértói Kempo Kupa tizennégy egyesület több mint száz harcművészét látta vendégül a település modern sportcsarnokában. A szervezők három technikai (kata, fegyveres kata, gyo) és öt küzdelmi (semi contact, light contact, full kempo, kempo kumite, submission) kategóriában versenyeztették meg az indulókat.

A Magyar Kempo Szövetség ez évi utolsó versenye december elején lesz Budapesten.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print