Hegyvidéki érmek a női ob-n

hhka box

Két második és két harmadik helyezéssel zárták a XXI. Női Ökölvívó Országos Bajnokságot a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói.

Árpás Laura a serdülő -44 kg-os súlycsoportban szerzett ezüstérmet a Bükön rendezett bajnoki fináléban, míg a felnőtt elit mezőnyben Szabó Juli a -54 kg-ban lett második. A junioroknál Akli Nóra szerezte meg a harmadik pozíciót a -52 kg-osok között. Az akadémia negyedik érmét, egyben második bronz medáliáját Solymosi Szelina érdemelte ki, aki az ifjúságiak mezőnyében fért fel a dobogóra a -69 kg-os súlykategóriában.

Érdekesség a versennyel kapcsolatban, hogy Akli Nóra, illetve a női elit -48 kg-os számában indult Tóth Szilvia egyaránt az első ob-ján vett részt. A Hegyvidék Harcosai tanítványait Régi Dániel és Nagy János készítették fel.

Eredmények:
Árpás Laura (2. hely, serdülő -44 kg)
Juli BBC: (2. hely, női elit -54 kg)
Akli Nóra (3. hely, junior -52 kg)
Solymosi Szelina (3. hely, ifjúsági -69 kg)

Nagy János (vezetőedző, Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia): „Szelina a többszörös magyar bajnok Budai Vivientől kapott ki, de Akli Nórának sem volt könnyű dolga a döntőben. Nagyon büszkék vagyunk a lányainkra, mert ilyen küzdőszellemet, ekkora szíveket már rég láttunk.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print