Három hegyvidéki aranyérem a kempós Lacza Ábeltől

fotó

Eredményes hétvégét zárt Lacza Ábel, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósa a Herceghalmon rendezett meghívásos versenyen. A fiatal sportoló három elsőségnek örülhetett.

Light kontakt, chikara kurabe és stop semi kategóriákban sem talált legyőzőre Lacza Ábel, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia tehetséges sportolója a,z I. Herceghalmi Meghívásos Kempo Versenyen, a hétvégén. “Ismeretlen környezetben, de nem ismeretlen ellenfelekkel kellett megmérkőznöm. Sokat készültem, hetente több alkalommal is volt tréningünk a Csaba utcai edzőteremben, így bíztam magamban és az eredményes szereplésben. Szerencsére jól kijött a lépés, s végül három különböző versenyszámban is felállhattam a dobogó legmagasabb fokára” – értékelte saját teljesítményét Lacza Ábel, aki az idei törökországi világbajnokságon a magyar válogatott színeiben is ért el első helyezést.

A Magyar Kempo Szövetség regionális viadalán elsősorban Pest és Fejér megyei klubok vettek részt, köztük a hegyvidéki akadémia harcosai. Szeptember végén a Szigethalmi Szabadtéri Kupán is tatamira lépnek a HHKA-sok, ahol újabb érmeket gyűjtenének a kempókák.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print