Harcoltunk, de nem bírtunk az elsővel

Megnehezítettük a győriek dolgát, nyerni azonban nem sikerült az NB II-ben.

A női röplabda NB II rájátszás nyugati alsóházában a tabellán első UNI Győr-SZESE-t látta vendégül a Delta Röplabda SE a Bolyai iskola tornacsarnokában, szombat este. A szurkolóknak köszönhetően ezúttal is jó hangulatban zajló mérkőzés első szettjét a vendégek húzták be, 25-21-re. A második játszmában megvolt az esélye a házigazdának arra, hogy kiegyenlítse a párharcot, a hajrában viszont jobban koncentráltak a kisalföldiek és ismét 25-21-re nyertek. A harmadik etapban sem maradt el sokkal a Delta ellenfelétől, de újfent a győriek tudták lezárni a játékrészt, 25-22-re.

A három szorosnak mondható játszma ellenére szettsiker nélkül maradt alul Dömötör-Mátrai Beáta együttese valamivel több, mint egyórás bajnoki csatában.

Női röplabda NB II rájátszás, nyugat alsóház
Delta RSE Érd – UNI Győr-SZESE 0-3 (-21, -21, -22)
Delta: Szokolai, Kiss D., Bódi, Kiss B., Bakos, Ürögi. Csere: Katona, Petrovics (liberók), Dömötör, Riedl, Cseh. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

A Delta RSE továbbra is harmadik helyen áll a tabellán, tizenkét ponttal. A csapat a bajnokság május 5-i zárófordulójában a SzOESE vendége lesz, 18 órai kezdéssel.

(Fotó: Balogh István)

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print