Fordulatos csatában nagy diadalt arattak a fiúk!

3-2-re győzedelmeskedett a MÁV Előre SC-Foxconn a GreenPlan-VRCK otthonában, a férfi röplabda Extraliga elődöntő 3. mérkőzésén. Ezzel a sikerrel már Dávid Zoltán legénysége vezet összesítésben és akár pénteken bejuthat a bajnokság fináléjába.

Férfi röplabda Extraliga elődöntő, 3. mérkőzés
GreenPlan-VRCK – MÁV Előre SC-Foxconn 2-3 (-20, 18, 23, -25, -10)
Kazincbarcika, 450 néző. Vezette: Jámbor, Árpás.
VRCK: Juhász 11, Moraes 10, Paez 2, Blázsovics 16, Csoma 1, Reffatti 21. Csere: Kiss, Budai (liberók), Szabó 22, Warzywoda. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MÁV: Ambrus 12, Eke 10, Szabó 4, Pesti 15, Koci 19, Doda 12. Csere: Takács (liberó), Deliu 3. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Toronyai Miklós: „Úgy érzem, hogy ismét megvertük magunkat. A harmadik szett hajrájában kétpontos hátrányból nyertünk, jól indultunk a negyedikben is, és utána egyszerűen nem bírtuk elviselni a nyomást. Ezt kezelni kell tudni. A szurkolóknak köszönjük, elképesztő hangulatot teremtettek!”

Dávid Zoltán: „Nagyon nehéz mérkőzés volt, az első és a második szettben tudtuk tartani a taktikát, amit elterveztünk. A hazaiaknál Szabó Dávid jól szállt be, ellene nem volt ellenszerünk, onnantól kezdve a Barcika uralta a mérkőzést. Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk egészen a negyedik, ötödik játszma elejéig, viszont ami fontos volt, hogy hittünk a győzelemben. Ez a legfontosabb.”

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print