Ezüst a hazai fináléban

180521 fra ogyb

Második helyen végzett a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár a hazai rendezésű Tatár Mihály Fiú Országos Gyermek Bajnokság hatos döntőjében. A lányok hatodik helyen zártak.

3:1-re maradt alul a Gazsi Péter edző által irányított Fésüs Röplabda Akadémia a Kecskeméti Sportiskola ellen, az országos gyermek bajnokság (U15) székesfehérvári fináléjában. Az FRA-növendékek jól teljesítettek az OGYB hatos döntőjének első két napjának megmérettetésein, amivel bebiztosították helyüket a mai fináléban. Jól is kezdtek a srácok az aranycsatában, az első szettet simán nyerték. A második játékrészben ugyanilyen könnyedén egyenlített a KESI. A következő etapban a sportiskolások szoros csatában szerezték meg a vezetést, a negyedik szett behúzásával pedig a bajnokságot is megnyerték.

Eredmény:
Felsővárosi Fésüs RA – KESI 1:3 (11, -16, -22, -16)

Teljesítményért különdíjat kapott Hortobábyi Viktor.

A fiú OGYB végeredménye:
1. KESI
2. Fésüs Röplabda Akadémia
3. RÖAK
4. Pénzügyőr SE
5. Szolnoki RA
6. Sümeg-Dabronc

Fésüs Irén lánycsapatának kevésbé sikerült jól a torna. A gyerekeknek az érmes csaták helyett az 5. helyért tartott helyosztóval kellett beérniük az első két nap eredményei után, ahol az UTE/A 3:1-re bizonyult jobbnak.

Eredmény:
UTE – Felsővárosi Fésüs RA 3:1 (10, -14, 14, 15)

A leány OGYB végeredménye:
1. Vasas Óbuda
2. Békéscsabai RSE
3. Penta Gödöllői RC
4. Nyíregyháza
5. UTE/A
6. Fésüs Röplabda Akadémia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print