Európa-liga-ezüstérmeseink az új idényben is minket erősítenek

Ambrus Bence és Sebestyén Márton is marad a MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabdacsapatánál. A klubbal a bajnokságban és a válogatottal az ezüst Európa-ligában is második helyezést elért játékosok, a 2023/2024-es szezonban is a székesfehérvári sikerekért harcolnak a pályán.

A 22 éves center, Ambrus Bence meghatározó játékosa volt az előző idény csapatának, és mint kiderült, nem is volt opció számára, hogy esetleg eligazoljon a királyok városából.

„Számomra nem volt kérdés, hogy maradni szeretnék és nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a vezetőség is számít rám és közösek a célok. A csapattal együtt nagyon várom a következő szezont, és mindent meg fogunk tenni a legjobb eredményekért a hazai és a nemzetközi sorozatokban is” — árulta el Ambrus Bence a fehervarvolley.hu-nak.

A 19 esztendős, 198 cm magas feladó-átló, Sebestyén Márton a fiatal tehetségek sorát erősíti.

„Nagyon jó érzés számomra, hogy a következő idényben is a MÁV Előre SC-Foxconn csapatát erősíthetem. Remélem, egyre többször bizonyíthatok a pályán is. Az előzőhöz hasonlóan az előttünk álló szezonhoz is úgy fogunk hozzáállni, hogy meg szeretnénk nyerni mindent, amiben részt tudunk venni. Bízom benne, hogy hasonló vagy még nagyobb sikerek várnak ránk” — nyilatkozta Sebestyén Márton a jövőképet illetően.

További sok sikert kívánunk röplabdázóinknak!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print