Európa-bajnokságra utaznak a magyar MMA-sok

wmmaa hungary logo

Szombaton és vasárnap rendezik Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban az MMA Európa-bajnokságot. A magyar válogatott holnap utazik el a tornára.

Az MMA Világszövetség szervezi azt a kontinenstornát, amelyen a magyar válogatott is részt vesz az előttünk álló hétvégén. Az azerbajdzsáni Európa-bajnokságon három magyar sportolóért lehet szorítani. Rajtuk kívül két bíró is képviseli hazánkat Bakuban.

Mint ismert, a WMMAA szűk három hónapja kérte fel a Magyar Kempo Szövetséget, hogy csatlakozzon hazai partnerként a vegyes harcművészeti világszervezethez. A szeptemberben tartott fehéroroszországi világbajnokságon még csak a részleteket egyeztették Fedor Emelianenko és Lacza Ádám Illés elnökök, a mostani kontinenstornára azonban már versenyzőket és bírókat is delegál a WMMAA Hungary.

Varga Péter szövetségi kapitány igyekezett a rövid felkészülési időszakot a lehető leghasznosabban eltölteni, és a harcosokat a Minszkben látottak alapján a lehető leghatékonyabban felkészíteni. A magyar csapat holnap hajnalban utazik el Bakuba, szombat reggel pedig megkezdődök az Európa-bajnokság.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print