Esztergomban győzött Lacza és Kockás

hhka csapata

Öt érmet szereztek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósai a hétvégi, XI. Esztergom-Kertváros Kempo Kupán.

Light contact (itt nincsenek teljes erejű támadások) versenyszámban érték el a hétvége legjobb eredményeit a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói Esztergomban. A tizenegyedik alkalommal megrendezett kempo kupán Lacza Ábelnek és Kockás Dávidnak sikerült felállni a dobogó legfelsőbb fokára. Mindketten light contact kategóriában nyertek.

lacza abel szemben

Kockás Dávid full contactban is éremmel zárt, méghozzá ezüst színűvel. A két kupagyőztes különdíjban is részesült az elmúlt években mutatott harcművészeti munkásságáért, amelyet Pokorni Gábor szervező adott át a díjazottaknak.

kockás david balra

Kockás Dávidhoz hasonlóan második lett Karácsonyi Krisztián is, aki light contact kategóriában végzett ebben a pozícióban. Karácsonyi még egy medáliával gazdagodott a nap folyamán: fullban lett bronzérmes. Lakatos Richárd negyedik lett light contact versenyszámban.

A magyar kempósok készülnek az április végi, romániai világbajnokságra. A válogatott tagságra eséllyel pályáznak a hegyvidéki sportolók is. A következő verseny a XII. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság lesz április 2-án, amelyen természetesen részt vesznek a HHKA-tanítványok is.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print