Egyre népszerűbb a Dünamisz, közel háromszáz embert mozgatott meg idén

2015 dunamisz4

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Dünamisz Sportnapot március utolsó hétvégéjén Budapesten. A Dünamisz Alapítvány által életre hívott szabadidős programon mintegy háromszázan mozogtak és kapcsolódtak ki.

2015 dunamisz2

A IX. Dünamisz Sportnapon labdarúgás, kosárlabda és röplabda sportágakban hirdettek bajnokságot a szervezők, melyekre rövid idő alatt annyian jelentkeztek, hogy már a verseny előtt hetekkel betelt minden szabad hely. Akik nem indultak el ezen sportágakban, de nyitottak voltak a mozgás felé, tollaslabdázásban is kipróbálhatták magukat, sőt, akár csoportos spinning tréningre is bekapcsolódhattak.

2015 dunamisz3

A rendezvényt minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezte, ami biztató jel a jövőre nézve, különös tekintettel arra, hogy 2016-ban jubileumához érkezik a Dünamisz Sportnap. Tíz-tíz futball- és röplabda-, valamint nyolc kosárlabdacsapat indult a megmérettetésen.

2015 dunamisz5

„A korábbi évekhez hasonlóan az volt az egyik fő célünk, hogy a sporton keresztül lehetőséget teremtsünk a gyülekezeteken belüli és a gyülekezetek közötti közösség építésére. Továbbá, hogy az együtt töltött nap során Isten szeretete és jelenléte megérinthesse azokat a résztvevőket is, akik esetleg eddig még nem találkoztak Jézus szeretetével és az evangélium erejével.” – értékelt Pozsgai Tibor, az esemény főszervezője.

2015 dunamisz

Eredmények:
Labdarúgás:
1. József utca
2. Alsóhegyi zsákbafutás
3. United

Kosárlabda:
1. Esztergomi örökifjak
2. Caddy 8
3. Pont passz pattanó

Röplabda:
1. Alkaromdatán
2. Hathárom
3. Torpedó

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print