Duplázott a Felsővárosi!

13502556 1385039308179810 6978761874591140083 o

A negyedik után a harmadik korcsoportban is megnyerte az országos diákolimpiai bajnokságot a Felsővárosi Általános Iskola. A fiúk ezüstérmesek lettek.

Nem zárhatta volna ennél jobban az idei tanévet a Fésüs Irén-Nagy Róbert edzőpáros Székesfehérváron. A Felsővárosi Általános Iskola és a Kodolányi Főiskolai Röplabda Klub Egyesület immáron hosszú évek óta szerves részét képezi a magyar utánpótlás-képzésnek. Az elvégzett színvonalas műhelymunkának ebben az esztendőben is meg lett a gyümölcse. Miután az országos diákolimpia IV. korcsoportos küzdelmeit a lányok megnyerték, a fiúk pedig negyedikek lettek, a harmadik korcsoportban a duplázás is összejött a sportoló palántáknak. A hétvégi, debreceni fináléban Fésüs Irén játékosai mindenkit maguk mögé utasítva győzedelmeskedtek. Ráadásul ezúttal a fiúk is dobogón végeztek: a kecskeméti Vásárhelyi mögött az ezüstérmet érő második helynek örülhettek.

IMG 0908

A bajnok lánycsapat tagjai: Huszár Imola, Berkó Liliána, Kiss Anna, Virág Zsófia, Buday Viktória Szentmihályi Odett, Sötét Janka, Borostyán Fanni, Peresztegi Nagy Anna, Kósa Dorina. Edző: Fésüs Irén.

A torna legjobb játékosának a fehérvári Kiss Annát, a legjobb trénernek Fésüs Irént választották.

A második helyezett fiúcsapat tagjai: Kaczamakisz Petrosz, Lukács Bence, Kocsis Barnabás, Szentesi Bálint, Bencze Zoltán, Fodor Benedek, Tepszis Ákos, Schmukk Péter. Edző: Nagy Róbert.

A székesfehérváriak közül kiemelkedő képességű játékosnak választották Szentesi Bálintot.

Most következik egy kis pihenő a gyerekeknek, majd július utolsó napján Zánkára utaznak, ahol negyvennyolc fővel edzőtáborban vesznek részt. A nagyobbak, vagyis a tizennégy év felettiek Adler Zoltán edző vezetésével augusztus 8-án kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest