Dupla fehérvári siker a Szeged-kupán

kiemelt gyerekcsapat

Három csapattal vett részt a Felsővárosi a szombaton és vasárnap rendezett Szeged-kupa utánpótlás röplabdatornán. Fésűs Irén lány tanítványai a minik és a gyerekek mezőnyében is tornagyőztes lett.

A kiemelt gyermek kategóriában tizenkét csapat közül végzett első helyen a Felsővárosi. A csoportkörben a Hercules, a Gödöllő, a Szeged, a Nyíregyháza és az MTK ellen egyaránt 2:0-ra nyertek a székesfehérvári lányok. A csoportelsőséggel egyből döntőbe jutott a gárda, ahol a Békéscsaba felett is 2:0-s győzelmet sikerült aratni.

A csapat tagjai: Nagy Anna, Kovács Evelin, Berkó Liliána, Sötét Panna, Huszár Imola, Orosz Bianka, Kiss Anna, Sziládi Viktória, Blázs Eszter. Edző: Fésűs Irén.

A minik mezőnyében két fehérvári alakulat vett részt. A nem kevesebb mint negyven együttest számláló mezőnyben remekül szerepelt a Felsővárosi I., aminek a gyermekekhez hasonlóan kupasiker lett a vége. A lányok a többi között legyőzték a Szegedet és a Központi Röplabda Akadémiát, a fináléban pedig a budapesti Herculest.

A Felsővárosi I. tagjai: Virág Zsófia, Budai Viktória, Szentmihályi Odett, Borostyán Fanni. Edző: Fésűs Irén.

A második számú csapat 32. helyen zárta a szegedi versenyt.

A Felsővárosi II. tagjai: Lakatos Napsugár, Lakatos Kármen, Lukács Anna, Nagy Jázmin. Edző: Fésűs Irén.

fesus iren berko liliana

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print