Drámai csatában került előnybe a DEAC

Kétszer is vezettünk a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot az Extraliga 6. helyért zajló párharc első felvonásán. Folytatás holnap Székesfehérváron.

A férfi röplabda-bajnokság élvonalának hatodik helyéért csatázó felek első szettjét a székesfehérvári csapat nyerte 25:14-re, meggyőző különbséggel. Ezután egy jóval szorosabb játékrészben egyenlített a hajdúsági gárda, 28:26-tal. A harmadik etapban újfent magához ragadta az előnyt a vasutas vendégcsapat, miután 25:20-ra győzött. A Debrecen azonban újra talpra állt és a negyedik játszma 25:13-as behúzásával ismét egalizált. A mindent eldöntő ötödik szettben pedig tovább folytatta az előzőben látott hatékony játékát és 15:7-re nyert, összesítésben pedig 3:2-re.

Férfi Extraliga 6. helyért, 1. mérkőzés:
DEAC – MÁV Előre SC 3:2 (-14, 26, -20, 13, 7)
MÁV: Sziládi D., Szőke Z., Németh Zs., Náhol G., Kaposi T., Guzmics R., Kholman N., Salazar Y., Nagy Á., Takács M., Damsits L., Stefanovics K. Vezetőedző: Németh Ödön.

A Debreceni AC és a MÁV Előre SC párharcának következő felvonását szerdán este fél héttől rendezik a székesfehérvári Jáky Szakközépiskola tornacsarnokában.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print