Döntőbe jutottak a fehérvári serdülők

2016 kodolanyi junior

Döntőbe került idén a MAFC-BME-Felsővárosi serdülő korosztályú fiú röplabda csapata. Nagy Róbert tanítványai a hétvégi, dunaújvárosi játéknapon biztosították be továbbjutásukat.

Négy egyesület részvételével rendezték meg a Buzek László Országos Serdülő Bajnokság második fordulóját a hétvégén, Dunaújvárosban. A MAFC-BME-Felsővárosi a hazai környezetben szerepelt Dunaferr, továbbá a Dág és a Gödöllő ellen lépett pályára. Előbbi mérkőzésen ugyan 3:0 arányban vereséget szenvedtek a székesfehérvári gyerekek, azonban a folytatásban kétszer is győzelemnek örülhettek. A Dág ellen 3:1-re, a gödöllőiek ellen pedig 3:0-ra nyertek Nagy Róbert fiai.

A csapat tagjai: Szőke Zoltán, Hogenádler Erik, Damsits László, Sziládi Dominik, Nagy Ákos, Takács Milán, Arató Kristóf, Nagy Ádám, Szűcs Rajmund, Sebők Árpád.

A mostani két nyertes találkozóval eldőlt, hogy a MAFC-BME-Felsővárosi csoportmásodikként végzett és bejutott a bajnokság országos döntőjébe. Ez egyben azt is jelenti, hogy a végeredménytől függetlenül eredményes évet zárnak a serdülők.

Nagy Róbert edző elmondta, hogy nagyon boldognak és elégedettnek érezni magát, mert csapata mindent megtett annak érdekében, hogy érdekelt legyen az idei szezon fináléjában is. Nagy hozzátette, hogy természetesen a döntőben is megpróbálnak majd jól szerepelni.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print