Döntetlen a rangadón

Az éllovas Budai Farkasok-Rév Group a második helyen álló BFKA-Veszprémet fogadta hazai pályán a férfi kézilabda NB I/B hatodik fordulójában. A várakozásoknak megfelelően izgalmas mérkőzés kerekedett belőle, melynek végén pontosztozkodással zártak a felek.

A mérkőzés első félideje egyenlő erők csatáját hozta. Eleinte gyors gólváltások jellemezték az összecsapást, majd a 17. és a 20. perc között sikerült négygólos előnyt kidolgoznia Koi Endre legénységének. Azonban amilyen hamar jött, olyan hamar el is fogyott az előny: a veszprémi csapatot ekkor a hátára vevő Andrej Pergel triplájával a 27. percre visszajött a meccsbe a BFKA, majd végül 13–13-as félidei eredménnyel vonultak pihenőre a felek.

Fordulás után az események hasonlóan alakultak, szoros meccs és izgalmas végjáték kezdett kibontakozni. A Budai Farkasok-Rév Group csapatából érdemes kiemelni a nyolc gólt szerző Khalil Kerim teljesítményét, aki egészen az 58. percig hibátlan volt, akkor azonban 27–28-as állásnál kapufát dobott. Németh Alex javította ezt a hibát, az utolsó pillanatokban hetesből egyenlített, így alakult ki a 28–28-as végeredmény.

A döntetlennel a Budai Farkasok-Rév Group ebben az idényben először veszített pontokat, a veretlenségét azonban továbbra is őrzi, mint ahogy a bajnoki tabellán elfoglalt vezető helyét is.

Férfi kézilabda NB I/B, Nyugati csoport, alapszakasz, 6. forduló:
Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, Budaörs, 100 néző. Vezette: Bujdosó M., Horváth V.
Budai Farkasok-Rév Group – BFKA-Veszprém 28–28 (13–13)
Budai Farkasok: Tóth, Bende – Bohuniczky, Auer (1), Kecskeméti (1), Benmiloud, Oláh (2), Valler (2), Korsós (3), Boros, Németh (4), Szövérdffy (4), Papp (3), Rédai, Khalil (8). Vezetőedző: Koi Endre.

Koi Endre vezetőedző: “Fordulatos mérkőzés volt, ahol a jó és a rossz periódusok váltották egymást. Kritikus szakaszokban több hibát is vétettünk, de a végjátékban ismét megmutattuk a csapat erejét, ami úgy gondolom egy igazságos döntetlent hozott egy nagy iramú mérkőzés végén.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print