Díjazták Záhonyit és az Xpress-t

Egyéni és csapat kategóriában is elismerésben részesültek a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll versenyzői a múlt héten. Az Érdi Kiváló Sportolója és Érdi Kiváló Sportcsapata díjakra a 2019-es esztendő kiemelkedő eredményeivel lehetett rászolgálni.

A junior korosztályban magyar bajnoki címet nyert Záhonyi Patrik Érdi Kiváló Sportolója lett 2020-ban. A kitüntetést az érdi polgárok házában adta át dr. Csőzik László polgármester. Záhonyi Szőke Kitti (Musztáng SE) oldalán táncolta végig az elmúlt versenyszezont, hazai és nemzetközi szintéren egyaránt. 

Az Xpress felnőtt női nagyformáció Érdi Kiváló Sportcsapata elismerésben részesült. A tizennyolc fős egység megnyerte az országos bajnokságot 2019-ben, de még ennél is nagyszerűbb hír, hogy világbajnoki ezüstéremmel is gyarapodott a lányok éremkollekciója.

Az Xpress tagjai: Bartók Petra, Bóta Réka, Csáki Zsófia, Csákó Szilvia, Horváth Nóra, Kaltenecker Luca, Korpás Petra, Lendvai Mara, Petrovics Henriett, Szalai Alexa, Szalma Borka, Szalma Luca, Szente Fruzsina, Szilágyi Dóra, Szlotta Zsófia, Szoldi Viktória, Tasnádi-Tulogdi Zsófia, Tímár Enikő.

Záhonyi Patrik és az Xpress edzője egyaránt Sárfy Krisztina.

Gratulálunk valamennyi díjazottnak!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print