Díjazták a Pecsu Press újságíróját

lacza adam illes elnok pecsuvacz peter dijazott2

A kempo harcművészeti stílus népszerűsítése érdekében végzett kiemelkedő munkájáért elismerésben részesült Pecsuvácz Péter, a Pecsu Press újságírója a karácsonyi ünnepek alatt.

A Marcali Online Videós Hírportált is üzemeltető Pecsu Press vezetője, Pecsuvácz Péter a helyi médiában való részvétel mellett televíziós műsorvezetőként, szerkesztőként, valamint sajtófőnökként is tevékenykedik a magyar kempo sportban. A hazai szövetség úgy ítélte meg, hogy az elvégzett munka elismeréseként köszönetét fejezi ki a sportriporternek. A díjat a Magyar Kempo Szövetség évzáró ünnepségén adták át az egyik Pest megyei étteremben, a karácsonyi ünnepek alatt.

2013-ban minden eddiginél többször szerepelt a kempo harcművészet a magyar médiában. Az írott és rádiós beszámolók mellett az országos sugárzású Sport Televízió három csatornáján volt látható a Fightpont Küzdősport Magazin, mely a legfontosabb hazai és külföldi kempo eseményekről számolt be a nagyérdeműnek havi rendszerességgel. Olyan médiafelületek, mint a Sport TV, a Digi Sport, az Echo TV, a Nemzeti Sport, a Blikk, a Magyar Nemzet, az Origo és a Stop.hu is foglalkoztak a kempóval. Pecsuvácz Péter munkájával részt vett valamennyi megjelenésben közvetlen vagy közvetett módon. Az áprilisi, Törökországban rendezett világbajnokság történéseiről pedig a helyszínről tudósított.

A sportriporter 2014-ben egy újabb mérföldkő megtételében segédkezik. Tagja az április 24-26. között Budapesten rendezendő világbajnokság szervezőbizottságának. A többi között az ő feladata a kommunikáció és a média koordinálása, beleértve a vb online közvetítését is, mely lehetővé teszi majd, hogy a várhatóan minden földrészt lefedő több mint negyven résztvevő országban élőben lehessen figyelemmel kísérni a világversenyt.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print