Díjazták a hegyvidéki kempósokat

10858452 997291723617711 3095472564298299133 n

Lacza Ábel a legeredményesebb a fiúknál, a hölgyek mezőnyében Megyeri Szabina és Bartha Boglárka osztozik ezen a címen. Évzáró banketten ünnepelték 2014 legnagyobb sikereit.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia legjobbjait is díjazták a Válvölgye Étterem és Pizzériában tartott évzáró rendezvényen, a hétvégén. Az esztendő legeredményesebb fiú kempósa Lacza Ábel lett, aki megvédte világkupa-címét semi contact kategóriában a budapesti világbajnokságon. Ugyanitt nyerni tudott full contactban is. A százhalombattai világkupán pedig elsőségnek örülhetett semi-, light contact, valamint submission versenyszámban. Továbbá Európa-bajnok lett Sport JiuJutsu-ban, és több magyar bajnoki fordulót is sikerrel vívott meg.

Bartha Boglárka az idei év versenyein nyújtott összteljesítményének köszönhetően érdemelte ki a 2014 legeredményesebb női harcosa címet. Megyeri Szabina lett a legeredményesebb női harcos jiujutsuban. A fiatal leányzó Lacza Ábelhez hasonlóan kontinensbajnokként tért haza a lengyelországi Sport JiuJutsu Eb-ről, ahol két kategóriában is győzedelmeskedett.

A legeredményesebb junior harcos címet Karácsonyi Krisztián érdemelte ki. A felnőtt harcosok legeredményesebbjének Megyeri Szabina testvére, Megyeri Benjámin bizonyult. A 2014-ben legtöbbet fejlődött felnőtt harcos címet Lakatos Richárd, a gyerekeknél Kockás Dávid kapta.

Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke – aki egyben a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportigazgatója is – megköszönte valamennyi klub harcosának, edzőjének, vezetőjének munkáját, valamint a szülők segítségét. Kiemelte az áprilisi, Hegyvidéken rendezett világbajnokság sikerességét mind szervezés, mind versenyzés tekintetében (a magyar válogatott az összetett 2. és 3. helyet szerezte meg). Szintén hangsúlyozta fontosságát annak, hogy szeptember óta a Magyar Kempo Szövetség képviseli hazánkat az MMA Világszövetségben (a baku Eb-n Magyarország megszerezte az első érmét is).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print