Címvédés nem történt, a Felcsúti Fehér Tigrisek nyerték a Délvidék Kupát

IMG 8767

A Felcsúti Fehér Tigrisek győzelmét hozta a hétvégi kempo országos bajnoki forduló. A tavalyi győztes szigethalmi Dojo Lovász második lett, az ezüstérmes Aladin Hero Team pedig harmadik helyen zárta a XI. Délvidék Kupát.

IMG 8076

A Kornély György sensei vezette Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE maga mögé utasította a XI. Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság idei mezőnyét. A Fejér megyei egyesület tizennégy sportolója vett részt a tornán, mely a magyar bajnokság 4. fordulójának is otthont adott. A 2013-ban győztes szigethalmi Dojo Lovász SKE ezúttal második lett, míg a tavalyi ezüstérmes román Aladin Hero Team a dobogó harmadik fokán végzett.

IMG 8692

A torna legeredményesebb kempósa a fiúknál Szitás Tamás (Dojo Lovász), a lányoknál pedig Baljer Roxána (Felcsúti Fehér Tigrisek) lett.

Végeredmény:
1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
2. Dojo Lovász SKE
3. Aladin Hero Team (Románia)
4. Combat DSC
5. Firewolf
6. Újfehértói Kempo HSE
7. Szegedi Ju Jitsu Egyesület
8. Csepeli Pitbullok SE
9. Pi Bull Team Ózd
10. Mad Max Kempo Dojo

IMG 8015

Ezzel a versennyel véget ért az idei kempo magyar bajnokság, mely még májusban kezdődött a Budajenő Kempo Kupával. A pontvadászat állomásain legeredményesebben szerepelt harcosok közül kerülnek ki a magyar válogatott tagjai, akik 2015 áprilisában, a törökországi világbajnokságon képviselik hazánkat.

IMG 8726

A Magyar Kempo Szövetség legközelebb az azerbajdzsáni WMMAA Európa-bajnokságon lesz érdekelt az előttünk álló hétvégén.

Részletes eredmények ITT!

IMG 8123

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print