Budapesti rangadó vár férfi csapatunkra a Magyar Kupa visszavágó előtt

A Kaposvár elleni Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó előtt még vár egy nagy feladat a MÁV Előre Foxconnra. A fehérvári együttes a hétvégén Budapestre látogat, ahol a tavalyi kupagyőztes ellen kell megőriznie veretlenségét az Extraligában. 

Sűrű a MÁV Előre Foxconn 2024-es programja. Redjo Kociék múlt hétvégén két bajnokin győzedelmeskedtek, szerdán pedig már a tizenkilencszeres bajnok FINO Kaposvárt látták vendégül a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Azon a mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedtek, amely azt jelenti, hogy a jövő hét szerdai visszavágón idegenben kell kiharcolniuk a továbbjutást. Előtte azonban a tavalyi kupagyőztessel kell szembenézniük az Extraligában, ahol eddigi 9 összecsapásukon nem találtak legyőzőre. 

A Pénzügyőr SE két éve még magyar bajnokságot nyert, tavaly pedig a hazai kupasorozatban aratott diadal mellett a bronzérem jutott a budapesti csapatnak. Jókay Zoltán vezetőedző legénysége idén a Challenge Kupában a MÁV Előréhez hasonlóan a nyolcaddöntőig menetelt, ahol végül a Galatasaray állta útját. Az Extraligában felemás a mérlegük, 7 győzelem mellett 5 vereséget gyűjtöttek be. A két klub szezon eleji összecsapását a kék-fehérek nyerték hazai pályán, 3-0 arányban.

A mérkőzést a Hunvolley.tv élőben közvetíti. 


Féri Extraliga alapszakasz

2024.01.13. szombat 19:00

Pénzügyőr SE – MÁV Előre Foxconn 

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print