A világ legjobb kempósai Budapesten

vb magyar plaki vegleges

2014. április 24. és 26. között a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban rendezi a Magyar Kempo Szövetség a XI. IKF Kempo Világbajnokságot és Világkupát.

Az esztendő legrangosabb kempo viadalára várhatóan öt földrész több mint negyven nemzetének mintegy félezer harcművésze érkezik számot adni tudásáról. A tradicionális technikai versenyszámok mellett kemény férfias küzdelmek szórakoztatják majd a nagyérdeműt. A Magyar Kempo Válogatott tavaly, a törökországi világbajnokságon ezüstérmes lett a csapatversenyben. A magyar sportolók hónapok óta intenzíven készülnek, hogy idén még előkelőbb helyezést érjenek el.

Jeff Speakman és Benny Urquidez amerikai filmsztárok, valamint a magyar közélet számos ismert alakja a helyszínen tekinti majd meg a földkerekség legelszántabb harcosainak produkcióit. Várhatóan ott lesz a vb-n Gájer Bálint énekes is. Az esemény fővédnöke Soltész Miklós szociális és családügyért, valamint dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár.

További részletek a www.kempobudapest2014.com internetes oldalon olvashatóak, amelyen a vb legfontosabb történései online közvetítés formájában is nyomon követhetőek lesznek. A Sport TV csatornáin látható Fightpont Küzdősport Magazin ugyancsak beszámol a világbajnokság mindhárom napjáról.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print